Jeśli chcesz się upewnić, że każdy gracz będzie korzystał tylko z danego trybu widzenia, możesz to ustalić w lobby przed każdą akcją.
Znajdź w lobby opcję blokady kamery, przestaw ją na preferowany tryb i narzuć wszystkim swój punkt widzenia, jaki by nie był.