Kiedy zechcesz już zakończyć rozgrywkę, wyjście poprzez menu pauzy lub przejście w tryb fabularny zapisze twoje postępy i powiadomi znajomych i członków ekipy o tym, że już nie grasz.Data publikacji: 30 września 2013